Mer Om

Mina 40 år som journalist har varit en resa där nyfikenheten styrt både engagemang och bevakningsområden.

ML_293x308
.

Med utgångspunkt i ordet ”lust” är det lätt att välja, svårigheten ligger snarast i att begränsa sig.

Men det sistnämnda har jag gjort på Mats Lundgrens Blogg++ – det som samlats här gäller främst de områden som jag ännu har mest aktivitet inom.

Jag hoppas förstås att du besökare på bloggen ska hitta mer än bara ett enda inlägg eller artikel, test och infall att läsa.

Och kanske även inspireras av. För trots att bloggen spänner över mycket, så hänger sakerna ihop.

Mycket av min filosofi, vare sig det gäller teknik, fotografi, spel, musik eller annat, är att denna ska vara lätt att ta till sig. Teknik ska göra livet lättare, musik o annat ska öka livskvaliteten.

Jo, och en sak till.

Så här i efterhand, och faktiskt som ett påpekande från andra, så är det här med kreativitet något som jag ständigt haft som ledstjärna – både hos mig själv och andra. Intressant nog var det kollega Bertil Mollberg som fångade detta i den presentation han gjorde i Dagens Nyheter av mitt radioprogram om frilansmusikern Tobbe Fall. Läs speciellt högra kolumnen, som fint nog även blev lite av en programförklaring av mitt värv.

Eftersom del av bloggen används för potentiella och befintliga kunder inom uppdragsfotografering, finns flikar som Referens och olika insatser jag gjort där (t.ex. ’Uppdrag’).

Befintliga kunder hittar pågående projekt under fliken ”Proof”.

Väl mött allihop!

Mats Lundgren
mats [at] matslundgren.se (ifall du hellre vill mejla kommentarer)

PS På fuzebox.se finns numera även sajten powerspot arkiv (link) jag drivit som egen domän – en mer extensiv samling av olika projekt och skriverier under mina år som rockmurvel och journalist (tillverkad innan webben byggdes responsiv och alltså mest läsbar på dator). Här kommer småningom den konverterade sajten MatsLundgrenPhotography finnas och husera den professionella delen av mitt fotograferande.

Vill du använda mina fotografier jag publicerat på sajten, måste du först mejla på adressen ovan.

If you want to use some of my images, please mail me at the address above.

Välkommen tillbaka!

Login till ditt konto nedan

Hämta glömt lösenord

Vänligen ange ditt användarnamn eller e-postadress för att återställa ditt lösenord.

Är du säker på att du vill låsa upp denna post?
Unlock left : 0
Är du säker på att du vill avbryta prenumerationen?